Dag

Har haft en riktigt skön helg. Umgåtts med vänner, hade glögg kväll och drack en riktigt god glögg - Mandarin glögg som jag verkligen rekommenderar! Supergott! Igår kom mamma över på fika vilket var minst lika trevligt.
Idag stack jag på stan direkt efter jobbet - kom hem för 20 minuter sedan - blev inköp av en ny BH vilket var väldigt behövligt.

Just nu lyssnar jag på en jätte fin låt som heter My Little Nephew








you're far away and i am over here
memories are lost in these span of years
so, when i go will u miss me?
when i go will u remember me?

you're growing faster with every minute, second, photograph
i wish i could spend more time with you
my little nephew

see you'll learn to tie your shoes
say the sky is blue
and that your bestfriend has winnie the pooh
my little nephew


Mejl o Liamgos

Såg att jag hade fått mejl ifrån dem jag ska bo och arbeta hos i USA. Fick lite mer information om barnen samt en hög med bilder. Jag längtar ihjäl mig! Om en stund kommer min ögonsten Liam hit och ska sova över i natt. Han hade sagt att han skulle få göra det för ett tag sedan och det är klart jag håller det jag lovar. Passar ju bra att jag är ledig i morgon :) Vad ska man göra för middag åt lillen då? Lasange kanske? :)


Fredag

Har precis slutat att jobba, hetisk dag om något, skulle dock bryta sekretessen om jag berättade vad som hänt. Blir jobb i morgon också men kommer inte att börja framåt 12.00 så ska ha lite myskväll med Elina och Alexandra. Imorgon efter jobbet skall jag bege mig till min bror och mysa med mina älsklings brorssöner!

Tisdag.

Jag är så dålig på att blogga, men nu har min kära vän Lucas klagat ett tag så jag ger med mig och slänger in ett inlägg! Idag har jag varit ledig och spenderade förmiddagen med tvättmaskinen, extremt långtråkigt. Vid 12 så drog jag hem till Elina som bjöd på lunch, pasta & pastasås - enkelt men mycket gott! ;)

Annars har det inte hänt ett skit men om en stund kommer Calleballe hit, blir middag,  sedan Desperate Housewives + Christine! Klyftpotatisen står redan i ugnen och så blir det fläskfilé till det! Har verkligen en förkärlek till den rätten. Calle lovade att köpa med sig chips, dipp & dricka dessutom! Jag är så nyttig!

Jaja, detta får räcka för stunden!

Höres!



RSS 2.0