Grillning

Funderar på att lägga ner bloggen, har ändå inget att skriva. Har inte orkat engagerat mig så mycket heller så läsarna bara blir färre och färre hela tiden. Men det finns kanske någon som uppskattar de sega uppdateringarna?
Ska strax i väg till min bror och käka grillat! Har längtat efter det hela veckan. Är precis hemkommen ifrån skärgården, vi har varit där ute hela klassen under helgen.  Superväder och jag har fått en hel del färg! Underbart!! Badade även vilket var hur skönt som helst. Börjar bli rå nervös inför studenten också, det är ju på fredag!! Livet börjar med andra ord!


:)

En vecka och två dagar kvar tills jag tar studenten. Så underbart! I helgen blir det klassfest, vara ute i skärgården hela helgen ska vi vara vilket kommer bli underbart! Party, grillning, bad och sol! Åh vad jag längtar!

Var och tittade på ytterligare en lägenhet idag, vid Hammarbyhöjden den var nästan för fin faktiskt. Den är jag intresserad av så får se vad det blir!

Lite babbel.

Har inte fått msn att fungera på min dator ännu, försöker överleva med Web Messenger. Snälla, någon datorexpert som kan hjälpa mig? Har förövrigt varit i väg och röstat för Euparlamentsvalet idag. Vad jag röstade tänker jag dock inte avslöja men det kändes riktigt bra, ens första val! Ser dock mer framemot nästa års val, känns mer på riktigt då när det handlar om Sveriges Regering. Har ni röstat ännu, eller väntar ni tills den 7 juni?

Helgen blev ganska lugn, var och tittade på en lägenhet som var jätte fin men den var ganska dyr så vet inte om det är något att ha. Den låg i Farsta, och läget var perfekt. Men som sagt, ganska dyr. Jag måste nämligen flytta 1 juli men skulle det verkligen krisa sig med lägenhet så får jag bo kvar hos Monica & Claes fram tills september. Har varit och kollat på fem lägenheter hitils, är så glad över att jag har jobb till sommaren så att jag inte behöver få de pengarna som jag är berättigad (heter det så?) ifrån socialen ifall det skulle ha kristat sig. Är man ett "socfall" så står man ju inte så högt upp på listorna hos hyresvärdar även om pengarna garanterat kommer in, handlar ju mycket om att personer som är "socfall" automatiskt blir knarkare/alkohlister, högljudda och kriminella. Jag är inget av det, röker inte ens. Men fördomarna får man lära sig leva med. Något som ska bli skönt att slippa trots att jag aldrig sett mig själv som ett "socfall"! Men det ska bli tråkigt att flytta ifrån Monica, Claes och Amanda. Har ju ändå bott där i närmare 10år. Jaja, lite extra babbel så där men det tycker ni väl om? Är det något ni undrar angående det så får ni givetvis fråga! :)

/ Elvira

Hm?

Vet verkligen inte vad jag ska blogga om, det enda jag kommer på är att berätta hur många dagar det är kvar till studenten och det är väl inte så jätte intressant kanske. (16dagar kvar för övrigt)  Har riktigt sjukt tråkigt just nu, finns absolut ingenting att göra förutom att söka på massa nostalig låtar på Spotify!

Pappa kommer hit i morgon, påstår han iallafall så får väl tro på det. Det är meningen att vi ska käka lunch och så ska vi gå på stan lite grann, sedan äta middag hos Angelica och Danny.  Annars har jag varit hos Alexandra idag där jag hade matlagningskurs med henne då hon är helt oerfaren i det området. Lasange blev det! Fruktansvärt gott faktiskt. Gjorde det utav färstpasta, det blir som godast då! Haha nej, ska sluta babbla nu!


Utkast: Hallå! Först ...

Hallå!
Först vill jag ursäkta mig att jag inte har skrivit något på över en vecka! Men jag har pluggat varje dag och inte haft tid över till något annat. Nu är ALLT klart, så har praktiskt taget "sommarlov " nu. Underbart! och idag är det bara tre veckor kvar tills STUDENTEN! Fatta vad underbart!

Vet faktiskt inte vad jag ska skriva, finns inget att berätta egentligen förutom att jag fortfarande inte har fått MSN att fungera,



Jaja, slutpratat om det. Är fint väder idag så ska faktiskt kila ut och ta en promenad med Hjalmar.

Galet bra måndag!

Sitter och läser i Hennings dyslexi historiabok, tycker den är mycket bättre än den vanliga för jag fattar inte ett piss i den, står så mycket konstigheter där.  ( Tack Henning, du är världens bästa ! ) Min historialärare kan ta sig någonstans, vill inte skriva anledningen här men det borde han själv fatta! Vet ju inte om han läser här...

Annars så har jag fått massa primiliära betyg idag! Känns asbra! Godkänd i ett ämne som jag verkligen inte trodde att jag skulle bli det i! Det är absolut UNDERBART! Så firade med mjukglass i solen efteråt. Sedan var jag inne på Filippa K och hittade min studentklänning!! Den är blå, men helt underbar!! Funderar på att köpa den!

Gårdagen

Igår hade jag de riktigt roligt, vi åkte aldrig ut till skärgården utan stannade kvar på torraland och grillade hos Cecilia istället och drog sedan ut en runda. Träffade sjukt roligt folk och skrattade som aldrig förr. Behövdes verkligen! 
Vi hamnade tillslut på en tvåa på Södermalm, ganska tjockt med folk men det var riktigt trevligt det också. Var hemma runt 5 snåret på morgonen, mindre trevligt med skavsår på hela fötterna ( Varför tar man alltid på nya skor trots att man vet att fötterna kommer göra ont som fan?)


Ikväll var jag hemma hos en gammal kompis för lite omväxlings skull och massa minnen kom tillbaka. Pratade mest och hade trevligt. Drack troligtvis lite för mycket cocacola för nu är jag speedad som sjuttsingen och kan givetvis inte sova. ( Har i och för sig inte prövat men jag anar det) Dessutom försöker jag fixa MSN, som fortfarande inte går att installera om!

RSS 2.0