Vin och ost kväll!

När jag sov över hos mamma nu i veckan så slutade det hela med att jag och Christoffer (min bror) tjafsade som sjuttsingen, han är totalt körd! Fick medhåll från mamma dessutom. Tror helt seriöst att han har någon hjärnskada av något slag för man beter sig inte / tänker på det viset som han gör om man är normal!  Jävla kötthuvud!

Ikväll blir det bara mys hemma hos Alexandra, lite vin och ost sitter aldrig fel!  Lovet är snart slut, tur är väl att jag är ledig på måndag också så skolan inte börjar förrän på tisdag.

Galaj

Sitter hemma efter en het ute kväll igår, låter 30 seconds to Mars strömma ur högtalarna, ingen annan är hemma! Var som sagt ute på galaj igår. Hade jätte roligt!  Det var de flesta ifrån klassen som var med. Känner nu hur mycket jag kommer sakna mina kära klasskamrater efter studenten nu i juni. Tur är väl det att vi har så bra sammanhållning och hoppas att vi fortsätter att träffas regelbundet.

Ska snart köra till mamma och vara där tills i morgon, Christoffer är i stan nämligen och sover över hos henne, det är bara att hoppas att vi inte börjar bråka.


Bröderna Lejonhjärta

Idag när jag skulle träffa pappa på stan så fick jag vänta i en timme, han hade fastnat i något sånt där superextremtmega viktigt möte. Var skit irriterad när han väl kom och så har han mage att fråga " Varför är du så irriterad?" 
Nä det kunde han verkligen inte fatta! Så självklart så hann jag inte fika med tjejerna eftersom att jag skulle vara hemma hos Danny & Angelica klockan tre.  Istället så gav pappa mig 500kr och gav mig världens nuvarjagenjättebrapappa leende. Jaja, jag tackade och tog emot iallafall. Orkar inte ställa till med något nu.

Liam fick mig på bra humör iallafall, sötnosen hade gjort en pärlplattetavla till mig på dagis och när han gav den till mig så tittade han på mig och sa "Den får du för du e bäst i världen"  Underbara unge!  När Angelica och Danny gått så satt vi och vi och läste Bröderna Lejonhjärta, har glömt hur bra den var! Men så sorlig!
Han började prata om att han har en farbror i Nangiala då, och att han saknar honom jätte mycket. Söten! Han var ju bara 9 dagar då Eddie dog.

Nu sover han iallafall & jag med vilken sekund som helst. Är jätte trött. Imorgon ska jag vara med Alexandra,ska bli skojigt och så har man hela lovet framför sig. Skönt!

God natt på er!


Lugn fredagkväll.

Idag var jag i skolan bara 1,5 timme så det var riktigt skönt att avsluta veckan så, nästa vecka är det sportlov! Skönt! Inget plugg eller pluggande alls! Carl har varit hemma hos mig sedan vi slutade och vi har bara myst, tittat på några filmer, smällt i oss en påse med cheezeballz. Är det bara jag som mår illa av sånna? Vid nio blev vi fruktansvärt uttråkade och drog iväg och åkte skridskor! Var riktigt roligt faktiskt. Så nu sitter jag här som en isbit, försökte kräva lite massage av Carl men han är helt inne i något tvprogram. Väldigt roligt.

Imorgon kommer farsgubben till stan så jag ska i väg och luncha med honom, sedan ska jag träffa Cecilia & Elina för att vara smakråd & en fika. Sedan ska jag passa min ögonsten, Liam.  :)

Måste berätta en sak som jag var med om tidigare i veckan, jag var barnvakt åt grannungarna. Anthon,7år och Emil,4,5år De håll på och jagade varandra och bökade som vanligt så jag hann inte riktigt med, men olyckan var iallafall framme. Anthon snubblade och slog i näsan i bordskanten och det började forsa blod från näsan och han skrek och grät och var jätte rädd och då lät: det så här

Anthon: (gråter och skriker)
Emil (jätte glatt) : SKA ANTHON DÖ NU???!!
Anthon: ELVIRA SKA JA VERKLIGEN DÖÖÖHHÖÖÖ??
Jag: Nej det ska du inte, det är ingen fara.
Emil:  Joho,du ska visst dö!
Anthon: MAMMAAAAAA!!!
Emil(allvarligt): Den enda som kan rädda dig nu, det är Gud!


Haha jävla unge! Här försöker man trösta en livrädd unge och så kommer en 4,5åring och kläcker ur sig en sån sak. Jag höll på att dö av skratt samtidigt, men försökte hålla masken. Vart från barn allt ifrån egentligen???
Anthon klarade sig bra, vi fick stopp på blödningen och efter en glass så var han glad igen :)


Nu är jag igång.

Egentligen vet jag inte vad jag ska skriva idag, jo föresten det är ju fredagen den trettonde, personligen så har jag aldrig varit med om något denna skrockfyllda dag. Men jag har tagit mig tid och tittat på "Friday the 13th" (alla filmer tillsammans med Carl) och de fullkomligen suger.  Den röda tråden må vara att personerna har sex och blir dödade under tiden eller efteråt. Men jag tror ändå att jag ska kolla på den nu som har premiär idag.

Annars så går livet upp och ner, jag är FRISK (applåder) och jag har fått sett mitt lilla syskonbarn på ultraljud nu i veckan, så liten! Liam var också med då, han kan inte förstå hur en bebis har hamnat i hans mammans magen *haha*, det snacket överlämnade jag till min bror efter att han frågat mig cirka trehundrasjuttio gånger. Grattis brorsan!
Samtidigt har jag legat tio meter under sanden ett tag, familjebråk...eller rättare sagt bror-syster bråk. Jag kan med NÖJE berätta att min bror, Christoffer som han så vackert heter är fullkomligen dum i huvudet. Varför, ska jag inte gå in på nu. Tar det någon annan gång eftersom jag nu har kunnat släppa det lite grann och vill inte kärra ner mig i det återigen. Vill ha en bra dag!

Idag har jag faktiskt hunnit med en hel del, jag var i skolan till 10.30 sedan så drog vi in till City och åt lunch, suchi för min del. Mums! Sedan hann jag springa in på Åhléns en snabbis och få med mig en tunika jag kollade ut tidigare i veckan!  Ikväll så ska jag iväg på middag hos Joa, han har bjudit in oss tjejer till sin nya lägenhet. Ska bli gott med några glas vin. Jag har faktiskt hittat ett vin som jag tycker är riktigt gott, Foot Of African heter det, både det röda och vita vinet är mums! Rekommenderar er verkligen att pröva det!

Barnkalas

Idag har jag varit och hälsat på min moster med familj. Hennes två småpojkar, alltså mina kusiner är så söta och sååå olika trots att de faktiskt är tvillingar! Leo är blond och blåögd medans Vincent är brunhårig och brunögd. Vincent är även lite (mycket) rundare än vad Leo är! Fast båda är självklart helsöta!  Dom fyllde 2år nu i slutet av januari så jag var där och firade dom lite.


                                                     
  Leo och Vincent  samt min snygga moster på bilden.


Något.

Sitter och dricker ICAs egna vanilj drick yoghurt, bland de godaste som finns! Ska snart sova, är riktigt trött men ska se klart på Dirty Sexy Money först. Har mejlat i väg lite skolgrejer till några lärare också. 
En av mina  lärare startar alltid knepiga konversationer när man mejlar dem så det blir alltid en 5-6 mejl fram och tillbaka när man ska skicka en liten uppgift till dem, har precis svarat min ena lärare på hur mycket det kostar att klippa sig, han må vara speciell och han behöver verkligen klippa sig så jag svarade att det beror på vart man klipper sig men att jag kan klippa honom ifall han ger mig MVG, vilket han inte kommer gå med på men det är ju värt att försöka! ;)  Kul att man kan skämta med sina lärare, har inga sådana dära strikta och tråkiga lärare längre. Nu är det bara massa skojiga personer!

Ne, nu är de Dirty Sexy Money igen!

Sjuk...igen

Har blivit sjuk igen, hur länge hann jag vara frisk egentligen?  Har varit i kontakt med lärarna så de vet ju om att det blir så här ibland och jag har läkarintyg . Jag har ju en väldigt svår astma som bryter ut speciellt när jag är sjuk (förskyld) så det blir alltid snäppet värre än vad det blir för "alla andra" som blir förskylda. Usch vad det låter som jag klagar men det var väl det  jag behövde. Aja, är som sagt hemma och är sjukt = har extremt tråkigt. Försöker plugga lite men det går si så där, orkar inte, funderar på att trycka i mig en burk med Nutella istället. (stackars mina tänder)


RSS 2.0