Valborg!

Det har varit några ganska jobbiga dagar, eftersom en av mina bästa vänners pappa dog i helgen så har den mesta tiden gått till att försöka ställa upp på alla sätt och vis samtidigt som jag har haft endel att plugga. Har dock haft NOLL lust till det så jag tror inte det har gått så extremt bra på proven. Men men, det är det minsta bekymmret nu.  Jag slutade klockan 9 idag eftersom jag gjorde provet på 20min, det var så lätt. Hann inte få i mig någon frukost i morse heller så jag gick till affären innan jag åkte hem och köpte risifrutti (världens bästa frukost!) sen dess har jag inte gjort ett skit. Jag ska snart in till stan och käka glass med några stycken och i kväll ska jag faktiskt inte göra något annat än grilla och ha mysigt ute vid skärgården!

Hoppas alla får en riktigt mysig Valborg!

Msn - raderat

Sitter och pluggar som vanligt, har inte haft något liv den senaste veckan och nästa vecka lär bli ett helvete! FYRA prov! Undrar om jag kommer att överleva. Men vad gör man inte för att få en "säker" framtid...
Igår var jag iallafall ute på partaj! Det var verkligen AS roligt! Hade tänkt att det skulle vara en vit helg men fick i mig endel vin trotsallt. Gratisfylla är alltid uppskattat! 
Jag har dessutom lyckas radera mitt MSN från datorn, fråga mig inte hur jag lyckades för det vet jag inte ens själv + att det inte går att installera om det. Rövhål! Är det någon som vet vad det är för fel så får ni gärna lämna en kommentar!

Funderar på att tröstäta lite Nutella snart, känner att det behövs och jag är redigt sötsugen! 

Just det, idag ägnar jag en extra tanke åt min vän Elina vars pappa gick bort i natt. Han hade cancer i hela magen och det gick inte göra något åt det. Tänker på dem!

Eddie

4år sedan idag!

Eddie Kristoffersson
19 maj 1985  - 22 april 2005


                                                           

Lista

Tar en paus i pluggandet och lägger en lista som jag hittade hos My ( http://www.absolutmysan.blogg.se )

Lovar du att vara ärlig?  Ja!

Du heter: Elvira Kristoffersson

Smeknamn: Elvs, Evve, Krille...

Låt som när du är ledsen sörjer till? Slipped Away - Avril Lavinge

Beroende av:  Mat ..haha & Vännerna

Vad behöver du mest just nu:  Att Eddie kommer tillbaka!

Vad tror folk om dig?  Att jag är glad, trevlig och att jag vågar tro på mig själv. ( Har jag hört åtminstone haha)

Stämmer det?  Ja, det tror jag nog
Vad får du oftast komplimanger för? Oj, att jag är omtänksam.. och att jag har "snygga ben" haha!

Vad säger du för att imponera på någon? Mja, att vara trevlig kanske inte är att imponera men jag säger det.

Hur imponerar man på dig? Vara trevlig!!

Brukar du skratta för dig själv?  Ja, nästan för mycket!

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?:  " Sånna som du och jag är för coola för sådana fjantar" / Emma

Var bor du? I Stockholm!

Trivs du där: Ja, verkligen! :)

Äger du några converse: Självkart, svarta, röda och vita!
Sprit, cider, vin eller öl:  Vin!

Vad har du för mobil: En sopmobil!

Nästa mål i ditt liv: Bli miljardär! haha!

Hur svarar du i mobilen: Tjena och väkommen till kundservice .. nej, typ Elvira

Vem ringde du senast? Carl <3

Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Att vi ska på bio imorgon!

Antal timmar sömn inatt: Typ 3 bara...var orolig inför hur denna dagen skulle bli...

Sov du ensam:  Hade Hjamlar (hunden) brevid mej, så nej

Brukar du komma i tid: Ja!

När mår du bra: När jag får vara med dem jag tycker om som mest
När blev du fotad senast: förut!

Hur känner du dig nu: helt okej.

Vanligaste färg på dina kläder: rosa nog haha

Vad tycker du om fötter:  Äckligt!

Vad saknar du: Jag saknar att ha min bror här...  

Favorit dryck på morgonen: Juice i vinglas! =) ( är mycket godare så!)

När brukar du oftast gå och lägga dig: Vid 22-22.30 oftast!

Är du blyg? Nej, inte så värst.

Sysslar du med någon idrott: Ja.

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Kanske

Vad skulle du göra om du vore kille för en dag: Haha säger som My här, runka och ha sex!

Är du nöjd med ditt liv: Super nöjd!
Vad är det värsta du vet? Förlora någon.

Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? Oj, det varierar...

Vad längtar du till? studenten!

Har du bra vänner och äkta vänskap? Ja!

Vad är det finaste du fått? Svårt, vet inte riktigt.

Om fem månader: Har jag blivit faster igen!! :)

Om ett år?: Lever jag lyxliv!

Du samlar på: Damm

Vem ringer du när du är arg/ledsen: Henning, eller Cecilia typ.

Har du strumpor på dig nu: Japp!

Är det okej att gråta: Självklart!

När grät du senast: Förut, vid Eddies grav.

Bär du glasögon eller linser: nepp.

Har du piercing: Nej

Vill du gifta dig: Jag vet inte

Vill du ha barn: ja!

Är du bra på att laga mat: Helt OK!

Är du flygrädd: Nix!

Hur vig är du: Ganska faktiskt!

Vilken är din favoritglass: magnum white strawberry (heter den så?!)

Tror du på ett liv efter döden: Jag skulle vilja men jag vet inte...

Bor dina föräldrar tillsammans: Nej

Vilken ögonfärg har du: blå!

Röker du: Nix,aldrig provat!

Vad är det viktigaste i livet?: Att leva det! ;)


4 år sedan

Sitter i plugget och tar det lungt, har håltimme fram tills klockan två! Rätt skönt men en aning onödigt eftersom det bara är en lektion efteråt sedan.  Idag är det även 4 år sedan min bror Eddie dog... känns tungt men försöker att ha humöret uppe. Senare idag ska vi till graven och lägga några blommor.

Liams födelsedag!

Idag har jag varit i väg och impulsklippt mig, satt hemma hos brorsan och Angelica när vi började prata om när Angelica skulle klippa mig, så vi tog det på en gång istället. Blev superbra (som alltid!) Magen på henne börjar bli ganska stor nu också, bebisen kommer ju om mindre än 4 månader!

Liam fyllde 4år igår dessutom, sötaste killen <3  Han är verkligen den personen som gör mig så där extra lycklig, det räcker med att han ler mot mig så smälter jag, och nu är han fyra hela år! Älskade lillplutten!  Liams födelsedag betyder också att det närmar sig ytterligare ett år utan min bror Eddie, nästa onsdag är det fyra år sedan han gick bort. Känns jobbigt som vanligt... jaja.. Vi var i väg på kalas igår då förståss och firade lillprinsen, han hade fått såååå mycket födelsedagspresenter och han var nog världens lyckligaste lilla kille just då. Han sken som en sol heeela dagen och busade hej vilt med allt och alla!

Idiot bror!

Nu tänker jag skriva ett lite aggressivt inlägg då jag inte kan hålla det inne längre och jag skiter fullständigt i att vissa personer kanske kommer ta illa upp men nu får det fanemej vara nog!!

För ett tag sedan så vart jag och min yngsta storebror ovänner pga. att han har seriösa ekonomiska problem, där han utan tvekan får skylla sig själv. Han tjänar någoluna bra och har inte speciellt höga räkningar och hyra och har VERKLIGEN råd att betala det. Men det är så att den här IQ idiot brodern hellre festar än betalar VIKTIGA saker så har han ställt till med stora problem! Han går ut både fre-lör och även onsdagar och festar bort alltihop, bjuder tjejer på drinkar osv. Det här kom vi på för ett tag sedan, och det har hänt två gånger då han har så lite pengar kvar så han INTE har råd att betala varken räkningar eller hyra, eller mat. Första gången bad han mamma om 500kr så han kunde köpa mat vilket hon så klart gav honom, jag blev misstänksam för jag tycker att sådant ska han ha råd med när han tjänar det han tjänar. Sedan månaden där på så frågade han pappa om 3000kr bara några dagar efter det att han fått lönen, för han sa att det blivit försening i lönen ( HUR OFTA BLIR DE DET?? ) och han var TVUNGEN att betala det. Jag ställde honom emot väggen och frågade vad han höll på med, jag var till och med så "ful" attt jag kollade i hans plånbok efter kvitton och såg enorma summor som spenderats på diverse nattklubbar i Uppsala och Stockholm.

Han skällde så klart ut mig för att ha rotat bland hans saker, vilket han så klart får men om sanningen ska fram så får man faktiskt ta i med hård handskarna! Han sa då att de hade dragit för mycket ifrån hans kort och att han hade blivit lurad, jo visst sådant händer men jag ifrågasatte så klart varför han i helvete inte hade anmält det och då kunde han inte ens se mig i ögonen. Jag känner honom såpass bra att jag fattade på en gång att han ljög mig rakt upp i ansiktet men jag sa även att vi kan dra in pappa i det hela pga. att han är advokat och då blev han alldeles konstig och erkände att det var han som spenderat allt sammans.

Jag blev självklart asförbannad på honom, för att han begär pengar av våra föräldrar när han SUPIT upp allt sammans OCH att han ljuger för oss! Har jag inte all rätt i världen att bli arg då? Men så säger han iallafall att jag inte har någon rätt att bli förbannad pga. att jag är hans LILLASYSTER!

Sedan kröp det fram att han har fått två varningar för att han oväsnas mitt i veckorna in till sena nätter och att han har STRUNTAT i att betala en hyra!!! Nu i veckan ringde han till vår mamma och frågade om han fick bo hos henne från och med i dag! För han har blivit VRÄKT!
Behöver jag ens nämna att han jobbar  i UPPSALA och jag vet att han inte kommer att gå upp tidigare för att pendla fram och tillbaka, det är han alldeles för lat och trött för.

Jag är så arg och förbannad på honom IGEN så jag spricker snart!













RSS 2.0