Gott Nytt År!

Har varit i Göteborg ett par dagar och haft det mysigt. Shoppat lite och bara varit. Men ny är jag back in town och redo för att festa loss imorgon. Först blir det middag hemma hos mormor och morfar, får alltid så där extra god mat där på nyår.

Sen tänkte jag "göra som alla andra" för att hänga med i svängarna och lägga upp en lista om 2008 som varit.

2008

Årets Bästa:

Det är att jag varit utomlands så många gånger i år. Mars-april var jag i Thailand, i juli var jag på Malta, i augusti i England och i september var jag i Japan. Hoppas det blir fler resor nästa år!


Årets Sämsta:
Alla saker som jag kunde har gjort och skött bättre.



Årets Äckligaste
:
Äckligaste? Ne jag kommer verkli


Årets Finaste:

Åh, det var på julafton när Carl lagt två  julklappar till mej här hemma under granen. Var så sjukt nyfiken på vad det var för något. Hade fått noga instruktioner om att jag skulle öppna just ett av pakten först. där i låg det en cd som han hade skrivit på, skulle ta med den och det andra paketet upp på mitt rum och lyssna på cd:n samtidigt som jag öppnade det andra paketet.  Detta är vad som strömmar ur mina högtalare och i det andra paketet ligger det ett halsband jag önskat mig i år och dar. Så otroligt söt! Kunde inte låta bli att fälla några tårar för det var så gulligt.



( Som vanligt fattar jag inte hur man får embed länken att funka så http://www.youtube.com/watch?v=AuJrEBtmM1Q&feature=related här har ni låten. )

En riktigt god jul!




Har haft en suverän julafton! Varit riktigt mysigt, men det fortsätter i morgon igen. Vi var hos farmor och farfar och firade med den sidan av släkten idag. Fick en drös med pengar som skall utnyttjas på mellandagsrean, antar att det blir mer i morgon hos mormor och morfar.
Blev lite andra saker också, men framför allt riktigt god mat. Farmor är suverän på att göra köttbullar!

Imorgon blir det ännu mer julfirande, men nu väntar sängen.

God Jul!


Mejlterroriserad

Jag blir så in i bomben irriterad på en vän till mig, eller han är snarare en bekant, hursomhelst så bombarderar han mig med mejl helt onödiga sådana. Idag när jag loggade in så hade jag fått 22 mejl av honom, bara skickade IGÅR, sen var det 5 som var skickade i söndags. Snart åker gossen på blocken om han fortsätter att spamma mig.

Man kanske skulle ta och berätta hur det gick på dopet föresten, Alvin var super duktig, han skrek inte en enda gång Liam sprang fram och tillbaka i gången som en, jag vet inte vad. Skulle somsagt sjunga inför alla dessa människor men det gick bra och jag blev ganska nöjd med framförandet faktiskt. :)

Denna sjöng jag:  http://www.youtube.com/watch?v=_SH8W2jBb_4
( Orkar inte krångla med embed länken, de blev bara fel ändå! )

God Jul

Nu är det bara 2 dagar kvar till julafton. Jippy! Känner verkligen att julen är här nu. Men just nu sitter jag hos Danny och passar Liam, brorsan och Angelica är och äter middag hos någon kompis. Så jag och Liam ska beställa pizza och bara julmysa sen, nu tittar han på film och jag hamnade här.
Tyvärr så hittar jag inte MSN på den här datorn, brorsan har en ny. Men men :)

Önskar er alla en riktigt GOD JUL!

Sjunga på dop

Imorgon ska Alvin döpas, det är min kusin och självklart har jag ställt upp med att sjunga på dopet inför alla människor, men det blir nog bra. Ska kompas av Alvins pappa på gitarr och vi har inte tränat ihop något alls så undrar hur det går. Antar att jag får gå upp klockan 6 i morgon och åka till dom så vi får träna haha!

Jul Jul Strålande Jul!

Då har man jullov! Askönt! Tror att Amanda kommer hem snart då ska vi baka pepparkakor och lussebullar, lovade henne det tidigare i veckan så det ska bli mysigt! Ikväll kommer Alexandra hit och då blir det ännu mer mys, ska titta på Oäkta Par och Tomten är far till alla barnen och bara julmysa, ska passa på att äta Nutella direkt ur burken också *Shame On Me* 

I skolan idag tittade vi på filmerna som vi spelade in i ettan, fy satan vad jag satt och skämdes, det var så pinsamt dåligt men kul att ha kvar sådant iallafall.

Då var det jul...

Har varit lite off ett tag, haft mycket skola att sköta men nu är jag äntligen fri! Idag blev det de sista av julklappsshoppingen! Så nu kan det gääärna bli jul! Den ska i år firas hos farmor och farfar på själva julafton, juldagen hos mormor och morfar, sedan annandagen här hemma :)

Shopping med mamma

Ska alldeles strax sova. Mamma ringde mig nu under kvällen och undrade om jag ville julshoppa med henne på onsdag. Självklart ville jag det, kan passa på att berätta vad jag önskar mig i julklapp också. Mamma skulle även höra med Angelica om vi fick "låna med" oss Liam då! Tror nog det går bra. De tycker han är så busig och olydig nu iallafall, så de kan gott unna sig en barnfri dag haha!

I helgen hade han kluttrat ner hela sin tapet i sitt rum med röda fina "tuchpennssträck", antar att han kommer få sitt rum omtapeserat snart. Angelica är ju så noga med att allt ska se bra ut och vara helt och rent. Hur kunde hon falla för Danny? Han är helt tvärs emot! Nä, skämtåsido, lilla Liambusen är i trotsåldern!


Dokumentär

Pallrade mig i väg till skolan imorse, hade psykologi och påbörjade arbetet, satt och sökte massa information på google, hitta inget som var direkt bra men men. Man får väl ta det man hittar.

Nu sitter jag och kollar på en dokumentär om världens kortaste mamma, hon har en skelettsjukdom och är bara 84cm lång, har en dotter som är 4månader som man tror ärvt hennes sjukdom. Hade jag haft någon sjukdom som hade stora chanser att överföras till mina kommande barn hade jag aldrig skattat barn alls faktiskt, åtminestone inte om det är någon sjukdom man lider utav.




No sleep!

Jag drack te alldeles för sent nu på kvällen vilket självklart har resulterat i att jag inte kan sova. Skit knepigt. Slank ner en och annan lussebulle dessutom. Inte bra. Ska inte äta så sent på kvällen heller. Tittade på Wallander, sett alla de filmerna ett antal gånger, börjar bli ganska uttjatade faktiskt. Tror inte de nya är nå vidare bra heller, med tanke på att varken Johanna Sällström eller Ola Rapace (stavning?) är med längre. Men ska ge dom en chans iallafall!

Imorgon börjar jag halv tio, slutar 12.10 så dagen känns faktiskt ytterst meningslöst men jag ska gå dit. Lärarna har klagat på min frånvaro på sistone, har fått min nackspärr tillbaka men nu är det lungt så får allt pallra mig dit.
Jag blir faktiskt inte arg när lärare säger till en, alltså man har ju faktiskt valt gymnasiet själv och när man har valt det ska man ju se till att vara där. Även om man är nere i botten ibland vilket jag faktiskt också tycker lärare ska ha förståelse för.
Stör mig  lite på de som kommer till skolan en-två dagar i veckan sedan blir de sura för att lärarna säger till, nej, en aning respektlöst faktiskt.

Ska påbörja mitt fördjupningsarbete i psykologin i morgon, woho! Kan bli intressant ska bara få några personer gå med på att ställa upp på intervju, sen kan nog Mona hjälpa mig en hel del också. Vi fick  välja lite diverse saker att jobba med o där bland  olika funktionshinder att fördjupa sig i så jag valde ADHD/DAMP och Aspergers Syndrom, ska vara klart i mars någon gång så det är en fet stor uppgift så hela betyget avgörs väl av detta.

Någon som känner någon med nån av de diagnoserna som ni tror ställer upp intervju kan ni gärna hojta till!


Jurtjyrkogården

Carl sov över i natt, vi var vakna ganska länge och tittade på Jurtjyrkogården , faktiskt helt okej film men jag trodde att den skulle vara bättre eftersom att man hört så mycket om den.
Sedan drog vi till stan när vi vaknat, hämtade ut ett paket från Nelly, har köpt en svart Burberry klänning som jag ska ha på Nyår. Sedan var jag i väg och tränade knattarna.Vi var inomhus och de gick jätte bra, de är så duktiga!
 





Grabbs!

Igår träffade jag Jimmy,Thobias,Junior,Erik och Viggo! Var jätte längesedan vi sågs!
För er som inte vet så är dessa gossar de som stått mig närmast från dagis - 9an. Ja, jag har  fler killkompisar än tjejkompisar av anledningarna att jag haft svårt med att jag alltid har haft svårt att komma överens med tjejer, har alltid sökt mig till killar ( kan det bero på att jag har tre bröder?! haha) Aja, det har inte med saken att göra, vi hade skit kul iallafall, hade så mycket att prata om. När vi började i gymnasiet så valde vi alla olika linjner (utom Thobias och Junior) och efter det så har vi väl mer eller mindre glidit isär men därför känns det extra bra när vi träffas.

Thobias mamma gav mig en jättekram när jag kom, hon är så söt! Vi lagade mat, tittade på en julfilm,drack glögg och smällde i oss massor av godis. Precis som förr!
Vi måste göra detta oftare grabbar! <3

Ikväll ska jag träffa Carl, massa mys med honom också <3<3<3<3


Skola

Sitter i skolan och har lunch med Feffe och Markus. Vi börjar inte förän halv två igen så vette fan vad vi ska hitta på ditils. Föressten känns det som att Darin Zanyar har övertagit hela världen idag, inprincip alla små fjortisar jag såg på t-banan i morse spelade hans nya låt as högt. Nej, jag gillar inte Darins musik.
Var tvungen att få ur mig det! Haha!


RSS 2.0