Klassfest

Idag hade vi inomhus match med småttingarna, de vann med 4-1, så söta är dom och idag började ingen att gråta heller haha. Skulle egentligen ha  jobbat men det blev inte så, blir jobb på tisdag och torsdag istället och då ska jag städa BB, det är så mysigt alla små bebisar och nyblivna föräldrar :)

Ikväll blir det klassfest hemma hos Henning, eller hos hans storebror rättare sagt kommer i vilket fall som helst bli roligt! Var längesedan vi hade klassfest nu vi har också börjat planera vart vi ska åka med klassen och det lutar mot Egypten men vi får se hur det blir med den saken, någonstans ska vi åka iallafall.


My day

Imorse fick jag återigen ett mystiskt telefonsamtal av Mr DJ, jag vet inte om jag ska skratta eller gråta när han ställer sina extremt knepiga frågor. Hur trött var du egentligen på en skala 1-10, och vad fasen gör du uppe klockan halv 8 när du är ledig?

Just nu sitter jag hemma hos Danny och Angelica och vi ska snart dricka lite god glögg och äta pepparkakor tillsammans och bara mysa lite till någon rolig film, Liam har precis lagt sig för natten jag fick världens största och goaste liamkram. Ska bli kul att spendera lite tid med hela brorsans familj, jag är ledig imorgon (självstudiedag för visso men jag har inget att studera, lärarna gav oss inga uppgifter) så blir här över natten iallafall :)

Tidigare idag var det skola, så klart! Feffe var allmänt underlig, som vanligt och Markus var inte i skolan, också som vanligt....vart har du tagit vägen gosse? Joa kom förbi en sväng och sa Hej, fick en liten ängel av han i porslin, jätte söt så sa han " Den här får du för att du är min ängel!" Gah, tror ni jag smälte eller?

Nu blir det mys med bror och hans sambo
Ha en trevlig kväll!


GRATTIS!

Slinker in och skriver ett litet grattis inlägg till min kusin Benjamin som fyller 5år idag!
Hipp Hipp Hura på din födelsedag Benjamin! Ett paket är påväg på posten! :)

Nej, nu åter till Alexandra & Desperate Housewives för nu är reklamen slut!

Hemma

Är ganska skönt att vara tillbaka i Stockholm i tid, alltså så att man inte kommer hem precis innan man måste gå och lägga sig. Claes kom och hämtade upp mig centralen så jag inte behövde krångla med packningen osv.

Carl kommer hit om en stund, ska bli mys!

Göteborg

Är i Göteborg hos pappa just nu, har lite halvtråkigt. Jag var på stan med Maria (pappas flickvän) och hennes dotter och son idag & det var faktiskt trevligt, var ingen fjäsk eller något sådant heller. Köpte present till Danny som fyller 26år på tisdag.

Nu sitter jag här och väntar på att de ska komma tillbaka hit för vi ska äta middag tillsammans, hoppas det också kan vara trevligt.
 
Jag tycker det är lite jobbigt att Felicia (Marias dotter) kallar mig för storasyster och att hon älskar mig, för jag känner inge sådana band med henne eller Nicolas själv. Visst Maria & pappa har varit tillsammans i..ehm,  typ 4år men jag har inte träffat barnen mer än 4-5gånger, dom är jätte goa och söta båda två men det känns fel, självklart säger jag ju inte till Felicia när hon säger det till mig , för att inte såra henne ( hon är 10 år ) men det kanske är fel av mig men jag svarar iallafall med att jag tycker om henne, och Nicolas också så klart. Men jag kan verkligen inte jämnföra kärleken jag känner till mina helbröder, och Amanda med mina "plastsyskon" , kanske om ett tag när jag har träffat dom fler gånger.
Aja, ni har nog fattat nu, ville bara ha hur mig det och jag hoppas ni fattar vad jag menar.

En annan sak som jag stör mig på är att pappa har kort på mig, Danny och Christoffer samt Liam uppsatta i vardagsrummet men han har inget på Eddie, har undrat det länge men jag vill inte fråga för då blir han säkert arg. Maria undrade det en gång för längesedan när jag var där och då svarande han inte ens. Funderar på att sätta upp ett kort från något fotoalbum och kolla om han reagerar på det.



PA och Obama

Är hemma ifrån skolan idag, sitter med mitt projektarbete och det går super bra faktiskt! Blev ingen valvaka för min del, var alldeles för trött men det ska bli intressant hur det blir när Barack Obama leder världens mäktigaste land. Har just nu inte så mycket mer att berätta, blir nog att vara med Alexandra i kväll iallafall. Tjoho!

My weekend

Var ju som ni kanske har förstått hos min bror Christoffer under hela torsdagen tillsammans med min andra bror Danny, vi  hade det jätte mysigt tillsammans, gick på stan, hade det allmänt trevligt och åt god mat. Fredagen och lördagen spenderade jag med Carl,igår hade vi fotbollsträning för småttingarna inomhus och det gick jätte bra det med! Sedan var jag iväg och simmade en snabbig, så sköönt!

Idag har jag annars varit i skolan och sedan efter det gjorde jag ett städpass på sjukhuset, var ju ett tag sedan jag jobbade nu men någon hade blivit sjuk så jag fick hoppa in! Var på infektionsavdelningen denna gången, allt måste göras på ett speciellt sätt då! Skit jobbigt! Men nu är jag hemma och hungrig igen och väntar på mat!


/ Elvira

RSS 2.0