I Uppsala

Nu sitter jag hemma hos Christoffer i hans trånga lilla studentboning, woho! Har hitils gått lite på stan köpte mig ett par nya leggins och en tunika. Strax ska vi iväg och äta på en resturang här i närheten någonstans.

Trevlig eftermiddag!

Hos brorsan

Nu sitter jag hemma hos Danny och har gosungen Liam i knäet, han har lite feber och när han är sjuk så blir han så gosig, vanligtvis far han ju runt som blixten så jag njuter verkligen av de här stunderna. Samtidigt som jag skriver det här frågar han vad jag skriver, säger att jag skriver om hur söt han är och då ger man mig världens sötaste leende, bara så där som han kan. Ett Liamleende. Gud vad jag älskar honom! Han är verkligen solskenet i mitt liv, min ögonsten!  Han är hela mitt liv.  Han är verkligen våran prins, hoppas att han en dag förstår hur stor påverkan han har haft på alla de som står han nära.

Och på tal om något annat, Danny ville följa med upp till Christoffer imorgon så vi ska åka bil, jag ska köra, första gången jag kör långt. Woho! Känns riktigt kul att han vill följa med, han vanligtvis så neg och surig, och man ska jämt göra som han säger men nu äntligen gör han som jag vill, men det krävdes en liten sanningsutskällning innan han gav med sig.
Aja, nu ska vi äta mat! Finns inget godare än brorsans köttfärssås!






Utmaning

Jag har blivit utmaaaaaaaaaaaaanad av http://www.absolutmysan.blogg.se/.

Regler:

* Länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.
* Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.
* Utmana 7 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem.
* Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg.

7 saker om mig:

- Jag har varit i Japan

- Jag ska någon gång under 2009/10 jobba som Au Pair
- Jag bor i "fosterfamilj" sedan drygt 10år tillbaka,(jag svarar gärna på frågan av vilken anledning jag gör det)
- Jag fick körkort för en vecka sedan
- Jag förlorade min ena storebror i en bilolycka i april 2005
- Jag är nästan alltid på bra humör
- Jag vill ha 4 barn & har redan bestämt vad dom ska heta

Jag utmanar:


Ni som har lust att göra det!

"Nya" Desperate Housewives

Jag är lite smått förvånad av mig själv som är så duktig på att uppdatera här, och att jag överhuvudtaget sitter vid datorn! Grattis Elvira, du har blivit en datanörd!
Jag fick titta på Desperate Housewives...,som förövrigt har blivit jätte konstigt nu när det är "5år senare", och Christine i min ensamhet och det största glaset coca cola ni kan tänka er. Carl orkade inte komma hit sa han, sicken typ.
Åter igen till Desperata Hemmafruar, jag förstår själva konceptet med att låta det hoppa fram så många år eftersom det bara skulle bli drygt att låta serien gå så många år på riktigt, ja ni fattar. Men det känns ju riktigt ruttet ändå. Vad tycker ni?
Imorgon är det Greys Anatomy också, har redan sett avsnittet men blir att se det ändå för jag är så sjukt besatt av det, och jag är lite smått hemligt förälskad i Alex ;)
 
Hmm...undrar hur många inlägg jag har skrivit idag egentligen.


Kallt och jul

Jag var ute & gick med Hjalmar för en stund sedan, fy så ruggigt kallt det är. Fick gå tillbaka hem och ta på mig de tjockaste lovikavantarna som finns. Jag tror till och med Hjamlar tyckte det var kallt för han började dra tillbaka när vi gått i 20minuter men jag envisades och vi gick i en hel timma. Sitter nu med en varmkopp med grönt te och en filt runt mig. Det är verkligen höst nu! Dags att börja fundera ut vad man önskar sig i julklapp & vad man ska ge bort. Liam är den enklaste att köpa någonting till, han är 3,5år och skulle bli glad om han fick en kotte, nejdå...kanske inte men vilken leksak som helst skulle han gå upp i taket för. Brorsorna är iallafall värst, jag är trött på att ge dom parfym och kalsonger varje år, dom säger ju aldrig vad de vill ha!! Nu tänker jag vara lite egoistisk och skriva vad jag hitils önskar mig!;

  • Pilgrims smycken
  • Kläder
  • Ny mobil
  • Pengar

Vad brukar ni köpa till era brorsor, och vad önskar ni er i julklapp?



Nutella

Jag köpte en burk med Nutella i söndags när jag & Alexandra skulle ha Greys Anatomy maraton, nu är den slut. Jag kan sitta och nö-äta Nutalla & jordnötssmör, utan att må illa! Hel sjukt egentligen men det är ju sååå gott! Usch, får sluta köpa sådana onyttigheter. Jag är också en sån där person som tycker att det inte gills att  man ätit något onyttigt om man äter det fort, typ som att kroppen inte hinner ta upp alla kalorier bara för att det går fort ;)

Min storebror Christoffer ringde mig för en liten stund sedan och frågade om jag ville komma upp till honom i veckan, så klart jag vill det! Så jag åker nog till Uppsala och är där hela torsdagen, eller om jag åker upp imorgon eftermiddag. 
På fredag är det Halloweenmaskerad hos Henning & jag vet inte vad jag ska klä ut mig till.
Några förslag?





Frukost

Carl kom hit jääääätte tidigt imorse och hade med sig alldeles nybakta frallor så vi åt frukost tillsammans. Mys! Sedan fick jag lov igår att låna Claes bil idag så vi körde in till City, parkerade och strosade omkring på stan ett tag. Jag köpte mig en ny höstjacka. Super fin! Sedan åkte vi i väg och hämtade Amanda från hennes dagis. (Lovade bara för att jag fick låna bilen) Hon var livrädd bara för att det var jag som körde, hon har aldrig åkt med mig förut. Men jag har ju bara haft körkortet sen förra tisdagen höhö.
Nu ska vi göra mellis & ikväll blir det Desperate Housewives.


Jag har världens rosaste/lilaste rum, jag vet haha!


Banana splitt

Hallå där ute!

Sitter just nu och inte gör någonting, ska om några minuter gå över till Alexandra. Vi ska ha Greys anatomy maraton! Så blir banana splitt o massa andra godsaker till. Känner mig värdig att äta sånt idag!
Dessutom pajade jag min mobil igår, tog en lång promenad med Hjalmar och så tappade jag mobilen med displayen nedåt i asfaltetn så fick den största sprickan ever...den funkar men det är lite svårt att se vad någon skriver i sms.
Aja, abonnomanget går ut om ca 1 månad så jag klarar mig väl tills dess.

Peace and love
 / E

Tråk-Lördag

Idag så har jag inte gjort ett piss, förutom att jag var över till Alexandra en sväng i morse. Jag och Amanda spelade spel ett tag men det var hur tråkigt som helst. Så nu sitter jag här och tröstäter, skönt att man inte behöver göra något viktigt till veckan iallafall, blir inte Göteborg som jag trodde ett tag eftersom han med ett stort P är så upptagen.

försova sig

Hey whats poppin'?

Dagen började med att jag försov mig, ställde klockan på 07.00 som vanligt... när klockan ringde måste jag ha stängt av alarmet istället för att ha snoozat. Så jag sov skönt tills klockan var 11.00 jag studsade upp ur sängen, ut med Hjalmar och när jag kom tillbaka så beslutade jag mig för att skippa skolan. Beställde lite pizza som blev frukost/lunch och drygade framför tv:n sedan gick jag till affären med Carl som tittade förbi, vi köpte  lite te, julmust (de har redan börjat sälja det!) och en Marabou Amigo samt en ostbågspåse tills Desperate Housewives som var nu ikväll som vi tittade på. Han har precis dragit hem. Oliver har dessutom terrat mig med sms hela dagen... natten med dessutom gah!!

Prov


Skolan är så sjukt jobbig just nu...hade prov i psykologi idag, gick rätt bra & det var ganska så lätt gjorde klart provet på typ 30minuter men får se på resultatet på onsdag... längtar tills nästa vecka för då är det lov!
Ska troligtvis dra till Göteborg då, men får se hur det blir.


I love this song!

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/FkYdrLB7scA&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/FkYdrLB7scA&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

Utkast: Den här ...

Den här helgen var det egentligen meningen att jag skulle åka till Göteborg, pappahelg ni vet... men när jag ringde honom i förrgår så sa han " Vi spenderade ju så mycket tid tillsammans i Japan, så det gör väl inget att vi inte ses nu i helgen" Gah! Jag blir galen på honom. Vad tänker han med?!

Aja, det är inget som jag orkar bry mig om just nu faktiskt, i kväll så ska jag vara med den bästa vännen som finns!


Killar som luktar MAN....

...De hamnar på topp!
Jag träffade en killkompis på stan för en stund sedan, jag svängde förbi på NK en snabbis eftersom att skolan slutade redan en halvtimme efter att den börjat. I alla fall, när han böjde sig fram för att krama mig så fylldes näsan av den där extremt goda lukten, jag svimmade nästan! Skulle mycket gärna ta med honom hem o låta honom ligga brevid mig när jag ska sova så jag kan sniffa på honom. ( Jag vet att jag är lite smått psyk, men vem vill inte ha en man som verkligen doftar man brevid sig? ;) )

Jaja, jag har inte mycket för mig alls, har lagat lite lunch och ska snart ut med Hjalmar....blä satans hund som måste rastas när jag bara vill ligga i sängen och slappa.


Dagen

Igår kväll blev det mys med Carl, och nu är jag barnvakt till min ögonsten Liam, han ligger och bygger med lego på golvet och är så där söt som bara han kan. Ska snart börja med middagen, blir korv och pommesfrites. Orkar inte göra något avancerat. Danny & Angelica kommer inte hem förän sent i kväll så jag sover troligvis kvar här, så tvingar jag Danny att skjutsa mig till skolan i morgon!

Nu ska jag få lite läxor gjorda.


Fotbollen

Jag har inte varit så bra på att uppdratera här i min blogg på några dagar, har varit fullrulle kring det mesta men fotbollen tar upp ganska mycket tid. På torsdagen tränade vi våra små söta 5åringar och dom är verkligen sååå himla duktiga!
Idag spelade dom sin fjärde match för säsongen och vann med 3-1! Så nu har vi hitills vunnit 3 av 4 spelade matcher!
Själv hade jag match i onsdags, och vi vann med 2-0 fastän vi har tre skadade i laget. Tjoho!

 Ikväll kommer Carl över och vi ska film mysa! :) Imorgon ska jag vara barnvakt till den vackraste pojken i världen, Liam!


RSS 2.0