Nyckeln i morgon!

Imorgon får jag nyckeln till min lägenhet och jag är så lycklig. Kommer inte kunna sova i natt, glädjen rusar runt i kroppen som tusan. Kommer bara flytta in flyttlådor i morgon eftersom det inte hinns med något annat  men på lördag så blir det dags för möblerna. Ska bli så kul! Kliar i fingrarna på mig för jag längtar efter att få inreda!  Jag ska försöka se till så att bilder kommer upp på min lägenhet också! :)

Jobb:)

Halloj!
Känner mig duktig som uppdaterar bloggen GANSKA ofta nu iallafall. Ett tecken på att jag inte har något liv efter jobbet kanske? Flera vänner har kommit in på diverse olika universitet runt om i landet (och ett par utomlands också) känner mig rätt ensam om att bli kvar i Stockholm faktiskt men det är sådant man får ta. Jag har lägenhet,och jobbet på "Kortis" hemmet fick jag! Min anställning på mitt nuvarande jobb går ut på fredag nästa vecka. (Samtidigt som  min flytt) och nu till helgen ska jag få komma och presentera mig för dem som bor på kortisboendet och bekanta mig med dem. Sedan kommer jag att få mitt schema för att se hur jag jobbar.  :) Det ska bli jätte roligt iallafall! Ser fram emot det.



Suck!

Hallå!
Idag gick jag upp med tuppen men inte för att jobba, tog en riktigt lång promenad med Hjalmar och åkte ner på stan och drog runt på Åhléns i flera timmar kändes det som, hittade lite smågrejer till lägenheten sedan åkte jag hem igen.  Känner mig rätt depp idag, är trött på män, killar, karlar, whatever, blir bara irriterad på dem i allmänhet. Varför ska man få gissa sig till vad de menar ständigt? Störande som fan. Nepp, ska fixa något att äta nu.



Kryssningen

Hade en as trevlig kryssning, minne för livet garanterat! Tyvärr så tappade någon vid namn Elvira sin kamera i Östersjön så några bilder får ni inte se, inte av mig iallafall! Men bortsett från det så var det super roligt! Men en ny kamera behöver införskaffas!

MAT!

Har haft en riktigt bra dag på jobbet idag, om man bortser ifrån att jag städade på infektionsavdelningen. Blev bjuden på lunch av en arbetskompis, så himla snällt och jätte gott! Sedan blev det fika med tårta på varje rast så har nog gått upp ett par kilo idag. Känns verkligen bra att säga att dagen på jobbet varit bra för att man har ätit en massa haha!
Imorgon börjar jag inte förän klockan 11.00 så ska ut på uteservering med mina tjejer (och killar) i kväll, ser fram emot det då det var längesedan jag hann umgås med alla.

Nu ska jag äta igen!

Kryssning

Känner mig duktig på att blogga nu för tiden, höhö. I helgen träffade jag min faster+ man och min lilla kusin Siri som blir 4 månader på söndag och är bara för söt! <3 De stora pojkarna var inte med vilket var lite synd, hade vart kul att träffa dem också. Min pappa ringde idag och berättade att han och hans flickvän + hennes barn kommer upp till Stockholm på lördag. Kul för dom. Jag är inte hemma då. Ska åka på Tallin-kryssning med Carl & co på fredag. Några kommer vara fulla och glada hela helgen!

Mycket att se fram emot.

Ännu en slitsam dag på jobbet är avklarat. Ska på en arbetsintervju i morgon på lunchen & håller tummarna för att jag får det jobbet, 18 dagar kvar tills jag får nyckeln till min lägenhet och 30 dagar kvar till min 19årsdag! Har tänkt att ha inflyttningsfest i samband med min födelsedag och ser fram emot det som sjuttsingen och jag längtar efter att få inreda lägenheten! Det är dessutom mindre än en månad kvar tills jag blir faster igen. Det ser jag fram emot ännu mer.

Dålig på rubriker.

Har precis kommit hem ifrån jobbet, jobbat sedan klockan 06.00 i morse. Ska fixa lite käk, sätta på mig myskläder och titta på " Små i stora världen" mitt nya favorit program haha. I kväll kommer tjejerna hit, vi ska kolla på en resa och se om vi tar oss någonstans i sommar!  Är ganska sugen på Italien.

Lista

OM DIG:
Namn:
Elvira
Bor: Stockholm
Syskon: Danny, Eddie, Chrille, Amanda(inga blodsband men räknar henne ändå)
Ålder: 18
Född: 12 augusti 1990
Ögonfärg: blå
Längd: över 170.
Sko storlek: 36-37
Höger eller vänsterhänt: Höger
Stjärntecken: Lejon
Hårfärg: Blond
Födelseort: Stockholm

DAGENS..
Låt: Cant take my eyes of you

Saknad: Massa fina människor!
Kläder: Vita chinos, och ett långt gult linne.
Smink: Inget, orkar inte sminka mig idag.
Underkläder: Vita trosor och vit bh
Mat: Pastasallad.
Köp: En pastasallad :P
Göra Sen: Bada i poolen
Godis: Inget
Pinsammaste: Inget, än så länge.

SVARA ÄRLIGT:
Tycker Du Om Att Plocka Svamp:
Nej, ingen hobby direkt haha
Tycker Du Om Godis: Oh ja!
Hur Många Gånger I Veckan Äter Du Godis: MAX två
Äter Du Oftast Nyttig Mat: Ja, försöker iallafall
Tycker Du Att Du Själv Är Söt/Snygg: Nja, kan väl säga det lite ironiskt ibland.
Du Ger Mycket Komplimanger Till Andra: Ja, försöker!
Är Du Nöjd Med Ditt Förnamn: Ja!
Du Tycker Att Du Själv Är Smart: Inte överdrivet men anser mig inte som..ehm dum.
Vad Är Det Sämsta Hos Dig: Pratar alldeles för mycket.
Vad Är Det Bästa Hos Dig: Har inte så många fördomar och jag har lätt att acceptera människor för så de är.
Har Du Bra Självförtroende: Bättre än vad det har varit iallafall.
Hur Många Timmar Om Dagen Sitter Du Vid Datorn:
Mellan 0-2 timmar.
Du Tycker Om Att Vara Med Killar: Ja, självklart!
Hur Många Har Du Haft Sex Med: Alldeles för många.
Känner Du Dina Grannar: Ja:)
Äger Du Några Björn Borg Trosor: Nej
Hur Många: -
Är Du En Björn Borg-Fjortis: Nej!
Använder Du BH: Ja, ibland kan jag skippa den beroende på vad jag har för kläder på mig.
Gillar Du Skolan:  Har gått ur.
Har Du Någon Gång Skolkat: Ja
Spelar Du Något Instrument:  Inte direkt.
Sporter/Aktiviteter Du Gått I:  Fotboll, Innebandy, Tennis...lite av varje.
Har Du Några Tatueringar:  Nej.
Hur Många Gånger Tittar Du Dig I Spegeln Per Dag:  Inte många alls faktiskt.
Tycker Du Om Djur:  Hundar och katter isåfall.
Är Du Bortskämd: Det tycker jag inte men min pappa försöker med allt för att jag ska sluta irritera mig på honom.

BRUKAR DU...
Sova: Ja
Ta Mediciner Du Inte Borde Ta: Nej!
Röka: Har aldrig gjort, kommer aldrig göra.
Snusa: Har aldrig gjort, kommer aldrig göra.
Skada Dig: Vem gör det inte? Jag är klantig
Klä Dig I Svart: Ja, det är snyggt.
Lita På folk:  Ja för det mesta.
Skada Dig Med Flit: Nej!
Drömma Mardrömmar: Ibland
Gå I Skolan:  Nej
Gå I Kyrkan: Nej
Ljuga: Inget för mig,
Vilja Dö: Nej

NÄR...
Åt Du Senast:
Vid 12 tiden
Läste Du En Bok Senast: Imorse.
Svor Du Senast: Tidigare idag
Hade Du Sex Senast:  Top Secret
Sjöng Du Senast:  Nyss!
Klagade Du Senast:  Att Hjalmar satt och stirrade på mig med sina "valpögon" när han inte fick smaka på det jag åt.
Klantade Du Dig Sist: Minns inte.

HAR DU...

För Många Vänner: Nej!
Förföljelsemani: Ibland hhah
Någon Annan Psykisk Sjukdom: Nej, men börjar allvarligt fundera hahhah
Skadat Någon: Inte medvetet.
Färgat Håret: japp
Några Piercings: Nej
Egen Dator: Ja!
Några Hemligheter: Ehjo!

Babbel

Ni måste tro att jag är sinnessjuk som uppdaterar med endast ett par timmars mellanrum, mitt rum är en bastu. Det är så sjukt varmt så att lägga sig under ett täcke är inte speciellt mysigt just nu! På IKEA hittade jag lite småplock, ljus och lite glas, vinglas osv. Klockan 14.00 imorgon skriver jag på kontraktet och jag är så spänd! Efter det ska jag hälsa på min mormor & morfar, de har nämligen varit i väg & köpt sig varsin ny mobiltelefon och vill att jag ska visa hur man gör. De är så söta! Jag sa nämligen till båda två att skaffa något lite bättre än den gamla tegelstenen de hade, morfar ville även kunna ta bilder med en osv. så jag åkte iväg med dem så de fick sig varsin. Likadana givetvis, så de kan lära sig tillsammans som mormor sa. Så somsagt, imorgon ska jag hjälpa dem att "komma igång" & de ville bjuda på middag som tack för hjälpen efteråt. Blir nog trevligt!

Pappa vill att jag ska åka till honom i helgen men jag vet faktiskt inte om jag har lust, min vän Elina ville hitta på något & det lockar lite mer än att åka till Göteborg och hälsa på pappa faktiskt men jag får se.

Kontrakt

Är nyss hemkommen ifrån jobbet, har jobbat sedan klockan 6.00 i morse vilket verkligen tär på en. Imorgon ska jag skriva på kontraktet för lägenheten. Känns overkligt. Får mitt alldeles egna hem! Det är en tvåa som ligger vid Karlaplan och det var mycket tack vare pappas "kontakter" som jag fick den. Men jag är glad! Ska bli så roligt att inreda!








Soffa ifrån IKEA som jag köpt, rätt ful men  men med några kuddar blir det perfekt!  2.754:-


Ska i väg till IKEA igen nu och titta ut lite grejer! :)

RSS 2.0