Underbart!

JAG HAR FÅTT EN LÄGENHET! En tvåa!

Skriver på kontraktet 2 juli och flyttar in 1 augusti <3

Midsommar

Har jobbat som tusan denna veckan, inte funnits någon tid över för datorn överhuvudtaget vilket jag tycker är rätt bra egentligen. Är ledig hela helgen vilket ska bli superskönt. Har inga direkta planer inför i morgon men det blir middag hos mormor & morfar först och sedan träffa kompisar tror jag. Annars blir det bara att andas ut och ta det lungt!

Nu ska jag se en film men en kopp varm choklad i sängen! Mys!

Puss på er!

TRÅKIGT

Usch, känner mig så skamsen som suttit vid datorn så mycket idag. Kom visserligen hem ifrån min bror nyss så något har jag iallafall gjort. Frågan är vad som händer nu, finns inget bra att se på tv:n alls så antar att jag kommer att somna tidigt i kväll. Är visserligen en rätt bra film på 9an nu, det får det bli, det och naturgodis! Mums!

Babbel!

Har absolut ingenting att göra, börjar jobba nästa vecka så är väl meningen att jag ska ta det lungt nu men vill ha saker att göra! Lägenheten i Hammarbyhöjden fick jag inte, tyvärr så jakten fortsätter! Har börjat överväga att köpa en för de aktierna jag har och då får man ju även göra om hur man vill också. Pappa har sagt att jag får ta över hans lägenhet som han har här i Sthlm om jag vill men det är världens minsta etta (en övernattningslägenhet)  så det går tyvärr fetbort och jag orkar inte ha honom runt mig i en etta när han ska vara i Sthlm.

Så, vi får se vad som händer! Har sett en lägenhet det är visning på i morgon så ska nog dit och kolla in den!
Har varit hemma hela dagen idag, HELA, inte likt mig direkt. Men ska nog åka över till min broder och busa lite med Liam senare. Föressten så har de bestämt namn på vad bebisen ska heta när den kommer, det blir antingen en Elvin eller en Victor. (Ja, det är en pojke)

Studenten!

JAG HAR TAGIT STUDENTEN FY FAN VAD JAG ÄR BRA!

Dagen var alldeles underbar. Började med champangefrukost klockan 06.30 vi började dock inte äta förän 07.00 och vi skulle vara i skolan 09.00, vart ett sista möte med mentorerna, betygsutdelning och klockan 12.00 sprang vi ut!
Möttes av mamma, pappa, mormor, morfar, farmor, farfar, bröderna, Liam, Angelica , Monica, Claese och Amanda.
Blev utsedd till klassens chamrigaste studentplakat, själv skämdes jag som en gris när jag såg vilken bild de tagit! Men glad var jag ändå!

Sedan blev det flakåkning och senare hem till mormor för att fira! Jisses vad folk det var, mer än vad vi trodde men allt räckte iallafall och det var underbart att se allihopa! På kvällen blev det först förfest hos Henning och sedan drog vi vidare till studentfesten och det var helt underbart! Festade fram tills klockan halv 6 på morgonen.

Sov större delen av lördagen och kollade igenom presenterna. Det var mycket fint. Fick massor av "flytta hemifrån" saker som kom väldigt lämpligt! Sedan vart det endel pengar och lite annat skojsigt.


Trevlig dag.

En killkompis om jag inte umgås med så mycket nu för tiden frågade om jag ville träffas över en fika så jag drog mig till stan och träffade honom.
Vi pratade lite om allt möjligt och bland annat om att han åker till Frankrike i helgen och jag frågade honom

Jag- Kan du franska?
D-  Så länge de håller käften så förstår jag.

Tyckte det var lite roligt, hehe. Trevligt att träffas också. Sedan gick jag till Åhléns och införskaffade det sista till studenten, usch det börjar verkligen närma sig på riktigt nu. Fattar inte att det är min tur!  Kommer ha min studentskiva hemma hos mormor och morfar. Det får plats mest folk där och så vitt jag vet så kommer det komma unt 50 personer. Fattar inte vart alla de kom ifrån, det är bara vid sådan här tillställningar man verkligen träffar ALLA. Men det ska bli riktigt roligt!


RSS 2.0