Tråååkigt

Känns som jag har suttit vid datorn jätte mycket idag, usch. Får nästan lite ångest haha. Börjar sent i morgon så behöver inte gå att lägga mig än men funderar på att lägga mig och läsa en stund ändå. Läser just nu " Män som hatar kvinnor" och den är verkligen skit bra! Sällan man hittar något man verkligen gillar, är så himla skönt att läsa precis innan man ska sova för då somnar man som en stock sedan! Ett tips till er som har svårt för att sova!

Jaha, nu är jag mest uttråkad och har egentligen inget att säga är även inne på Facebook ( som jag inte fattar ett piss av) och gör frågor om folk. Rätt underhållande men jag stör mig på att frågorna är riktigt konstigt formulerade.

Aurore..

Har ju helt glömt berätta att jag fick en ny liten kusin förra veckan ( närmare bestämt den 19 mars ) en liten söt flicka! Super kul att det var en flicka också eftersom i min släkt ( både på mammas och pappas sida ) så produceras det enbart pojkar! Hon har inget namn ännu men hon är verkligen suuuuuper söt och jag vet hur mycket hennes tre bröder kommer uppvakta henne, då jag vet hur mina bröder var med mig när jag var liten :) Hoppas nu att det inte tar allt för lång tid innan jag får träffa den lilla prinsessan :)

Igår såg jag en så otroligt sorlig och fruktansvärt hemsk film så jag satt och bölade som ett litet barn. Filmen heter Aurore och utspelar sig på 20talet och handlar om en familj där mamman dör och styvmodern misshandlar ihjäl lilla Aurore. , den är på franska men om ni har liksom jag svårt för att se filmer som inte är engelsktalande så rekommenderas den ändå!

Jag blev så rörd av filmen. Det gjorde så ont i hela kroppen när man hörde den lilla flickans hjärtskärrande skrik, och jag fylldes verkligen av hat emot pappan men främst mot styvmamman. Jag ska inte avslöja för mycket men jag  tycker hur som helst att ni ABSOLUT ska ta er tid att se denna hemskt bisarra film, ni kommer INTE lämnas oberörda. Ska väl också nämnas att hela historien är sann, tragiskt nog. 


Lektant

Idag har det inte varit någon skola men jag har istället agerat lektant till Emil, Anthon och Gabriel (grannungar) vi lekte pirater och PAPPA,PAPPA, BARN där jag fick vara lillasyster och Emil fick vara lillebror medans Anthon och Gabriel inte kunde komma överens om vem som skulle vara pappa, vilket jag då påpekade att endel barn faktiskt har två pappor så var det problemet löst. Tyckte det var himla gulligt iallafall :) 

Ska snart göra mig i ordning och åka in till stan för att träffa Carl, Henning och Cecilia, ska käka lite mat! Blir nog kinamat (om jag får som jag vill) sedan ska jag och Carl på bio :) Mys!

Klart

Då var mitt fördjupningsarbete inlämnat! Har jobbat på som tusan med det på sistone men resultatet blev bra tycker jag!  Har ju arbetat med neuropsykiatriska funktionshinder (det jag fokuserat på är ADHD/ DAMP Asperger/Autism) har varit riktigt påfrestande men nu är det klart! Har lärt mig så mycket och den här informationen kommer jag ju att få bära med mig resten av livet. Kan ju också säg att jag har blivit mycket mer förstående till personer med dessa "osynliga" handikapp och därmed kanske en bättre människa :) BARA projektarbetet kvar nu, men det skall vara inlämnat i slutet av april så det är ingen brådska då jag ligger bra till med det.

Annars har jag passat Liam idag, gick på stan med honom i lite drygt 2 timmar bara för att Angelica skulle iväg och göra ultraljud. Åh så jag längtar efter att bli faster igen!  Sedan var jag över till Alexandra en sväng och terroriserade henne och nu sitter jag här och väntar på Carl. Blir film och mys med honom i kväll. (Jag hoppas han köper med chips & dipp för jag är sååå sugen på det haha)

Skola!

Sitter i skolan och gör nästan inget alls, borde greja med mitt PA raporten lite mer men jag orkar inte. Är ju mer än 1 månad kvar tills det ska lämnas in så sååå bråttom är det ju inte. Slutar alldeles strax men ska åka till stan på en gång och fika lite med tjejerna & kanske inköpa ett par byxor som jag har kikat på ett tag. Får se om mitt konto tycker om det eller inte! I helgen blir det iallafall jobb!

Min helg i ord!

Blev EN DEL ändrade planer för helgen om man säger så. Skulle ju egentligen bara ha stannat i Uppsala över dagen men min bror (eller det var väl mest hans kompisar) som över talade mig att följa med dem ut på fredagskvällen. Var super kul och roligt att prova Uppsalas uteliv lite. Det resulterade i allafall i att jag inte mådde vidare bra på lördagen och kunde absolut inte tänka mig att sätta mig på ett tåg tillbaka till Stockholm, så det blev bakismat ( Fy vad jag älskar att äta dagen efter!) på en pizzeria i närheten av där Stoffe bor. På kvällen gjorde brorsans kompis Evelyn supergod mat, fläskfilé, klyftpotatis och bearnaisesås. Efter rätt blev pannacotta sedan tittade vi på tre filmer och tryckte i oss chips och dipp.

Sen åkte jag hem med tåget vid 11, träffade sedan på Mr DJ på centralen och jisses så jag skrattade åt honom, herrejävlar! Dagens garv, garanterat!
Sen hämtade Monica iallafall upp mig och så åkte vi hem och jag slocknade på soffan efter att ha varit hemma i 10 minuter. När jag vaknade frågade Claes om Stoffe var så jobbig haha!

Har suttit och skrivit i min loggbok för mitt projektartbe ett tag nu, skrivkrampen smyger sig på så nu orkar jag verkligen inte mer. Skriver resten i morgon, eller senare.

Pratar även lite med Carl på MSN (woho, Elvira är ONLINE! ) och han tycks ha planer på att komma hit lite senare. Mys!


Halloj!!

Halloj på er!
Jag vet att jag inte är så himla aktiv här i bloggen (eller någon annanstans på nätet) har så mycket annat för mig än att bara sitta vid datorn och mina vänner klagar på det! Är det inte bra att jag inte blivit så "datoriserad" i sinnet ? Men nu förtiden så är man ju "ute" om man inte har MSN så vad gör man inte? ;)
Självklart tycker jag det är roligt att få kontakt med nya människor genom bloggen och MSN men jag hinner inte eller så har jag något bättre för mig som sagt :) Nu vet ni det.

I morgon ska jag åka till Uppsala (åker redan vid 10 tiden i morgon) ska  hälsa på min "kära" storebror igen. Igår var han tillräckligt mogen att det gick att disskutera med honom och vi kom överens om att vi måste prata om bråket vi haft. Skulle väl krävas ett under om han kan bete sig som folk när man försöker prata om något. Kommer bara stanna över dagen så kommer hem på kvällen någon gång.

Slutade kvart över 11 idag så det har varit en riktigt skön dag, åkte direkt in till stan och käkade lunch med Henning & Cecilia. Blev en supergod pastasallad. När jag kom hem blev det en promenad med Hjalmar, den lilla rebellen lyckades smita så jag fick rå panik men efter en 5minuter så lyckades jag få tag i honom igen.

Facebook

Hej!

Vet ni vad jag har gjort? Jo, jag har precis registrerat mig på Facebook och jag fattar precis ingenting!

Tråk-lördag

Det var ett tag sedan jag skrev här, vet inte vad jag ska skriva faktiskt. Liam och Danny var hemma här förut och jag hade lite roligt åt Liam då han går runt och säger "Skit ner dig" hela tiden, undrar om det är något som Danny och Angelica säger till varandra hemma?

Bojkottar Melodifestivalen idag då jag blev sur sist då Sarah Dawn Finer bara gick till andra chansen... hör att hon sjunger nu men jag vägrar titta. Den enda låten som jag gillat i Melodifestivalen ever faktiskt. 
Hm, vad händer annars då? Jo, skola skola, plugg plugg!
Har väldigt tråkigt också, har ingen aning om vad jag ska hitta på. Carl kommer snart i och för sig men det är ju just NU som jag har tråkigt :) Sitter och kommenterar folks bilder på bilddagboken istället (är ju själv VÄLDIGT aktiv där...not)


RSS 2.0